Articles

Ce implica arhivarea cu Arhilego?

 

Inregistrarea si managementul documentelor este o activitate complexa. Pentru ca nu toate companiile detin resursele necesare arhivarii documentelor, Arhilego vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu tehnologiile, expertiza si knowhow-ul necesare pastrarii arhivei in cea mai buna conditie. Stiti ce implica arhivarea cu Arhilego?

De ce sa apelati la Arhilego

Daca documentele sunt organizate si bine depozitate, veti avea acces facil la orice document, oricand este nevoie. Cu Arhilego, nu veti mai pierde timp cautand documente sau date. Activitatea este eficienta, caci arhivarea este supusa unor reguli si ordini bine gandite.

Vom arhiva digital documentele companiei dumneavoastra, iar actele in format fizic vor fi arhivate corespunzator in zona de vest a tarii. Astfel, veti avea posibilitatea sa gestionati proactiv inregistrarile companiei de-a lungul intregului ciclu de viata, fie ca sunt documente in format fizic sau electronic.

Centrul de depozitare a documentelor fizice este echipat dupa cele mai recente standarde. La Arhilego folosim cutii standardizate pentru arhiva si rafturi speciale pentru arhivare. Documentele din depozit sunt protejate cu sisteme de monitorizare a umiditatii, sisteme de monitorizare si control permanent al temperaturii, precum si sistem de alarma si monitorizare in dispecerat local.

Atat interiorul cat si exteriorul centrului de depozitare Arhilego sunt dotate cu sisteme de monitorizare video CCTV 24/7. Daca aveti nevoie sa gasim si sa va trimitem un document important, expertii nostri vor raspunde cu promptitudine si vor asigura o comunicare excelenta.

Servicii profesionale de arhivare documente

La Arhilego, ne ridicam tot timpul la nivelul cerut de clienti si mentinem excelente relatii cu partenerii. Documentele companiei dumneavoastra vor fi gestionate cu profesionalism, eficienta si experienta. Ne vom ocupa de fiecare detaliu cu privire la organizarea corecta a arhivei, inca de la inventariere pana la stocare.

In portofoliul nostru de servicii de arhivare se regasesc si:

  • Depozitarea si gestiunea documentelor fizice
  • Inventarierea,selectionarea arhivelor
  • Legatorie documente
  • Servicii specifice de conversie – scanarea, indexarea, procesarea facturilor si a formularelor.
  • Aplicatii de document management
  • Transferul datelor
  • Procesele bazate pe documente (BPO)

Aveti nevoie de spatii separate pentru arhivarea documentelor si trebuie sa investiti in conditii speciale de pastrare a actelor, pentru a evita deteriorarea acestora? Va recomandam sa apelati la serviciile noastre profesionale de arhivare a documentelor!

Cu Arhilego, actele companiei dumneavoastra sunt in siguranta, iar dumneavoastra veti economisi bani pe care i-ati fi cheltuit pe suplimentarea personalului si a spatiului de arhivare. In plus, asigurarea spatiilor si organizarea documentelor pot fi destul de costisitoare, iar accesul la unele acte poate fi intarziat din diverse motive.

Va asiguram costuri de stocare reduse la Arhilego. Actele vor putea fi gasite pana la nivel de pagina iar posibilitatea de a le vizualiza in format electronic in cel mai scurt timp posibil va va usura enorm munca.

Oferim costuri personalizate in functie de nevoia fiecarei companii. Pentru cazul in are veti solicita consultanta si evaluare de la expertii Arhilego, le veti primi gratuit in cel mai scurt timp posibil.