Articles

Sarbatoarea craciunului vine cu documente stocate cu grija

Scanare documente și arhivă digitală

Scanare documente de diferite formate, imagini de cea mai bună calitate în formatul ales, profită din plin de o arhivă digitală cu acces de oriunde și în orice moment. Indexare și extragere automată și manuală a datelor. Oferim un serviciu complet, flexibil pentru a răspunde nevoilor dumneavoatră. Digitalizarea arhivei are multe beneficii, inclusiv reducerea spatiului fizic de stocare. În loc să căutați prin cutii de arhivă, economisiți timp, sporind productivitatea personalului.

Cere o cotație de preț acum și bucurăte de beneficii.

Stocare în Cloud

Asigurați-vă securitatea documentelor, păstrați și protejați datele importante. Discutați cu noi pentru a obține îndrumări cu privire la cele mai potrivite mijloace de stocare și protejare a datelor.

Arhivarea fizică a documentelor

Odată cu trecerea timpului, documentele importante pot atinge volume semnificative și ocupă spațiu de stocare prețios și costisitor, căutarea manuală a documentelor consumă timp angajatiilor companiei, arhivarea fizică externă este modalitatea cea mai sigură, practică și convenabilă de stocare a documentelor. Arhilego vine cu spații autorizate pentru păstrarea și conservarea documentelor. Câștigă timp, spațiu și bani. Cereți o ofertă acum și beneficiați de reduceri.