Articles

Solutii complete pentru arhivarea documentelor tale

digital-archiving

Datorită caracterului lor oficial, documentele trebuie să fie ordonate și depozitate într-un spațiu special. Procesul organizării acestora poate dura mult timp și consumă energie, atenție și resurse.

Arhilego reprezintă soluția potrivită pentru a evita toate aceste probleme. Datorită serviciilor noastre, tu te vei putea concentra pe celelalte lucruri importante ale companiei tale, iar noi ne vom ocupa de întreg procesul arhivării, organizării și selecționării documentelor tale.

Indiferent de natura arhivării, fizică sau electronică, organizarea documentelor după anumite criterii este un factor esențial ce contribuie la o strategie optimă de căutare a dosarelor potrivite. În acest sens, Arhilego se dedică structurării atente a documentelor și instalării acestora într-un cadru administrativ securizat, legitim și responsabil.

Procesul de arhivare este unul structurat în anumiți pași pentru a putea organiza totul cât mai eficient și mai logic. Prelucrarea documentelor include fondarea, întocmirea nomenclatorului arhivistic, ordonarea documentelor, inventarierea acestora și selecționarea lor.

Pentru și mai multe detalii, ne poți contacta la 0728 094 870 sau 0765 459 770.