Articles

Afla cum te poate ajuta depozitarea profesionala a arhivei

Administrarea documentelor şi a informaţiilor, cât şi asigurarea accesului constant la ele este o provocare în afaceri. Solutiile de arhivare Arhilego vin în ajutorul tău pentru a-ți facilita administrarea documentelor.

Când apelezi la un serviciu profesional de arhivare ai siguranța că ai făcut cea mai bună alegere din punct de vedere financiar deoarece nu mai ești nevoit să investești în infrastructură, nu e nevoie să închiriezi un spațiu special dedicat arhivei, nu trebuie să angajezi personal care să gestioneze arhiva și nu în ultimul rând nu ai nici o grijă în ceea ce privește depozitarea documentelor tale în conformitate cu prevederile Arhivei Naționale.

Arhilego te asigură că arhiva ta este păstrată în cele mai bune condiții, fără risc de deteriorare prin menținerea unui mediu securizat, igienic, dotat cu echipamente corespunzătoare. Datorită sistemelor de protecție a arhivei, sunt asigurate toate condițiile împotriva degradării și distrugerii documentelor cum ar fi incendii, umiditate sau dăunători.

Deoarece înțelegem importanța confidențialității arhivei tale, te informăm că tu esți singura persoană care are acces la arhiva depozitată (desigur, dacă dorești, poți oferi acces unei persoane împuternicite), asigurăm pază fizică și în plus avem supraveghere video permanentă.

Pentru orice detalii și întrebări referitoare la arhivarea documentelor companiei tale, Arhilego are soluția potrivită pentru necesitățile tale.