Articles

Documentele tale au nevoie de siguranta!

Fă cunoștință cu Arhi. E un dosar ca oricare altul, poate chiar unul din arhiva ta sau a companiei tale. Ei bine, să știi că documentele importante, precum Arhi, sunt foarte asemănătoare cu ființele.

11.03 1

În primul rând au nevoie de protecție adecvată, de siguranță, ca să nu fie puse în primejdie de factori dăunători și să-și piardă integritatea. La fel de important, au nevoie de organizare, de ordine, ca să poată fi găsite rapid atunci când le cauți și să își îndeplinească scopul. Nu în ultimul rând, au nevoie de un loc special al lor, ca să nu îți încurce activitatea, să ocupe inutil spațiu și să îți consume resurse financiare și umane.

Fiecare Arhi, adică fiecare document din arhiva ta, are nevoie de Arhilego: servicii profesionale de arhivare, depozitare și management al documentelor. Cu Arhilego ai garanția că informația care constituie trecutul și prezentul companiei tale, fiind în același timp vitală pentru viitorul ei, este arhivată profesionist, depozitată într-un mediu controlat și securizat, în afara oricărui pericol, și disponibilă rapid pentru utilizare fizică sau în format electronic, însă numai la cererea ta sau a delegaților tăi.

Citește mai multe detalii despre Arhilego și despre activitatea noastră în secțiunile site-ului și contactează-ne să îți oferim soluții optime pentru nevoile tale de arhivare.